Mobil Scooter

Mobilscooter

Leverandør af el-scootere i hele Danmark

Vores fleksible og mobile el-scooter giver dig frihed til at transportere dig rundt til de ønskede lokationer. El-scooteren er nem at betjene, så alle let og hurtigt kan anvende den.

Bliv meget mere mobil

Det kan ofte være besværligt at komme omkring med golf el-vogne, men hvis du vælger en el-scooter hos os, får du en fleksibel foldbar scooter, der også kan bruges som rejse-scooter. Vores el-scooter vejer nemlig kun 31 kg. inkl. batteri, og den kan nemt og hurtigt sammenklappes. Det er derfor nemt at medtage scooteren overalt – også som håndbagage i flyet, bussen og toget.

Køb eller lej en foldbar scooter

Du har både mulighed for at købe og leje en el-scooter hos os. Det kan være en god løsning at leje en af vores el-scootere, hvis den kun skal bruges i en kortere periode. Du har eksempelvis mulighed for at leje en el-scooter, hvis du skal på ferie, og i den forbindelse har brug for en rejse-scooter, der er nem at medbringe. Fortæl os om dine behov og ønsker og lad os i fællesskab finde den løsning, der passer bedst til dig.

Kontakt os og book en fremvisning

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at bestille en fremvisning af vores el-scootere. Vores fremvisninger er altid uforpligtende, og vi kommer gerne hjem til din private bolig eller på golfbanen, så du kan prøve vores el-scooter i dine egne omgivelser. Ring til os på telefon +45 69 69 08 80 og aftal et besøg. Vores medarbejder viser dig el-scooterens forskellige funktioner og demonstrerer, hvordan du nemt og hurtigt får en foldbar scooter, der kan bruges som rejse-scooter.

VÆGT (kg):
Front del: 11,9 kg Bagerste del: 16,3 kg
Samlet: 28,2 kg Batteri: 1,9 kg

VÆGTBELASTNING (kg):
Max. personvægt: 105 kg

HASTIGHED (km/t):
Kan køre 1-6 km/t

Dette er lovpligtigt i Danmark for brug på fortorvet.

BATTERI:
48 Volts lithium-ion (5,2 AH) Opladningstid = max. 2 timer

Kan på en opladning køre mindst 16 km, i uafbrudt kørsel