Mobil Scooter

Mobilsccooter

 

Leverandør af el-scootere i hele Danmark

Vores fleksible og mobile el scooter giver dig frihed til at transportere dig rundt til de ønskede lokationer. El scooteren er nem at betjene, så alle let og hurtigt kan anvende den.

Bliv meget mere mobil

Det kan ofte være besværligt at komme omkring med golf el-vogne, men hvis du vælger en el scooter hos os, får du en fleksibel foldbar scooter, der også kan bruges som rejse scooter. Vores el scooter vejer nemlig kun 31 kg. inkl. batteri, og den kan nemt og hurtigt sammenklappes. Det er derfor nemt at medtage scooteren overalt – også som håndbagage i flyet, bussen og toget.

Køb eller lej en foldbar scooter

Du har både mulighed for at købe og leje en el scooter hos os. Det kan være en god løsning at leje en af vores elscootere, hvis den kun skal bruges i en kortere periode. Du har eksempelvis mulighed for at leje en el scooter, hvis du skal på ferie, og i den forbindelse har brug for en rejse scooter, der er nem at medbringe. Fortæl os om dine behov og ønsker, og lad os i fællesskab finde den løsning, der passer bedst til dig.

Kontakt os og book en fremvisning

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at bestille en fremvisning af vores elscootere. Vores fremvisninger er altid uforpligtende, og vi kommer gerne hjem til din private bolig eller på golfbanen, så du kan prøve vores el scooter i dine egne omgivelser. Ring til os på telefon +45 69 69 08 80 og aftal et besøg. Vores medarbejder viser dig el scooterens forskellige funktioner og demonstrerer, hvordan du nemt og hurtigt får en foldbar scooter, der kan bruges som rejse scooter.

VÆGT (kg):
Front del: 11,9 kg Bagerste del: 16,3 kg
Samlet: 28,2 kg Batteri: 1,9 kg

VÆGTBELASTNING (kg):
Max. personvægt:105 kg

HASTIGHED (km/t):
Kan køre 1- 6 km/t

Dette er lovpligtigt i Danmark for brug på fortorvet.

BATTERI:
48 Volts lithium-ion (5,2 AH) Opladningstid = max. 2 timer

Kan på en opladning køre mindst 16 km, i uafbrudt kørsel